O mireasă răzbunătoare, condamnată la plata a 115.000 dolari, pentru ce a scris despre fotograful ei de la nuntă

Data actualizării: Data publicării:
mireasa
Foto: Shutterstock

Timp de un an, Emily Liao, o femeie din Canada, a lăsat comentarii defăimătoare la adresa companiei de unde își angajase fotograful pentru nuntă. Dezamăgită de cum au ieșit fotografiile, femeia și-a făcut un țel din a distruge imaginea companiei pe rețelele de socializare, scrie BBC News.

mireasa
Foto: Shutterstock

Liao a fost condamnată la plata unor despăgubiri de 115.000 dolari, după ce judecătorul a stabilit că femeia a atacat „integritatea afacerii cu toată puterea ei” și că a fost malițioasă în comentariile lăsate.

Canadianca spune că a fost dezamăgită de calitatea fotografiilor de dinainte de nuntă și simte că nu a fost tratată corect. Ea a lansat o adevărată campanie pentru a strica imaginea companiei Amara Wedding, iar demersurile sale au avut succes. Judecătorul a afirmat că „nu e o coincidență” faptul că problemele financiare ale companiei au apărut după lansarea acestei campanii de defăimare. În ianuarie 2017, proprietarul a decis să își închidă afacerea.

Emily Liao a postat de mai multe ori pe rețele sociale atât în limba engleză, cât și în chineză, și a acuzat Amara Wedding și pe proprietara companiei, Kitty Chan, de „tactici murdare”, „înșelăciune”, de „minciună” și de „păcălirea clienților”.

După ce au văzut pozele de la ședința foto de dinainte de nuntă, Liao și soțul ei au refuzat să plătească restul de bani datorați companiei, care s-a ocupat inclusiv de machiajul și coafura miresei, dar și de aranjamentele florale.

După nuntă, proprietara companiei le-a spus mirilor că, dacă nu plătesc restul de bani, nu își vor primi fotografiile. Chan s-a oferit chiar să le dea înapoi o parte din bani și să le anuleze contractul cu totul. Însă cei doi soți au refuzat și au mers la tribunal, unde au pierdut procesul. Abia atunci a început mireasa să posteze comentarii răuvoitoare despre serviciile oferite de companie.

„Ce am avut e deja pierdut, așa că nu cred că poate exista compensație pentru acest lucru. Vreau să le dovedesc oamenilor că trebuie să suporte consecințele atunci când mint, chiar dacă o fac pe internet”, a declarat Kitty Chan, după pronunțarea sentinței prin care Emily Liao trebuie să îi plătească 115.000 de dolari.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri