O tânără din Botoșani a oprit brusc mașina, când a văzut un echipaj de poliție. Ea și pasagerul s-au ales apoi cu dosare penale

Data publicării:
politist in masina scrie o amenda
Atât tânăra de volan, cât și pasagerul din dteapta s-au ales cu dosare penale. Sursa foto: IPJ Botoșani

O tânără din Botoșani a avut o reacție neașteptată când a dat nas în nas, în trafic, cu un echipaj de poliție. Femeia a oprit brusc mașina la volanul căreia se afla, fără să fi fost trasă pe dreapta de agenți. Gestul le-a atras atenția oamenilor legii, care au legitimat-o. Au aflat, astfel, că femeia nu avea permis de conducere. Atât ea, cât și pasagerul din dreapta sunt acum cercetați penal.

Incidentul a avut loc miercuri, pe DJ 208H, în comuna Corni, județul Botoșani.

"La data de 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au observat în trafic, pe Dj 208 H, în comuna Corni, un autoturism al cărui conducător auto a oprit brusc, în momentul în care a observat autospeciala de poliție", au transmis reprezentanții IPJ Botoșani. într-un comunicat de presă.

Comportamentul le-a atras atenția polițiștilor, care au mers să îl legitimeze pe șofer. La volan se afla o tânără de 22 de ani din localitate, iar în dreapta ei - un tânăr.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de către un tânăr, pasager în auto"

Ambii sunt acum cercetați penal pentru conducere fără permis, respectiv pentru încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri