Poliţia l-a prins pe principalul suspect în cazul crimei de la o bază sportivă din Mamaia

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe principalul suspect în cazul crimei de la o bază sportivă din Mamaia, un bărbat de 49 de ani, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în noaptea de miercuri spre joi, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor, scrie News.ro. El este suspectat că în noaptea de marţi spre miercuri a omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din staţiunea Mamaia.

Bărbatul a fost dus şi încarcerat, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit mort, miercuri, în recepţia unei baze sportive din Mamaia, iar pe trupul său au fost descoperite urme de violenţă. Victima a fost înjunghiată şi apoi ar fi fost incendiată, având arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului. Bărbatul a fost găsit de un client al bazei, care venise să joace tenis şi care a anunţat autorităţile.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri