Video Răzbunare nereuşită a unor părinți pe iubitul fiicei lor. Au mințit polițiștii că băiatul le-a furat bani și aur din casă

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Părinţii unei tinere l-au acuzat pe iubitul fetei lor că le-ar fi furat din locuinţă 15.000 de euro şi 300 de grame de aur, deşi ştiau că nu este adevărat. Cei doi sunt acum cercetaţi de poliţiştii din Dolj pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 Rurală Melineşti au fost sesizaţi, marţi dimineaţă, de către un bărbat de 45 de ani din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în care locuieşte în comuna Şimnicu de Sus, de unde ar fi sustras suma de 15.000 de euro şi 300 de grame de aur, iar acestea ar fi folosit forţa pentru a scăpa.

Anchetatorii au aflat, în urma cercetărilor, că un posibil autor al faptei este un tânăr de 20 de ani din Craiova, despre care poliţiştii au stabilit că are o relaţie de prietenie cu fiica celui care a făcut reclamaţia.

Poliţiştii au făcut două percheziţii, joi seară, în Craiova şi în comuna Şimnicu de Sus, stabilind apoi cum s-au petrecut lucrurile.

„În fapt, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 04 spre 05 decembrie, tânărul de 20 de ani s-a deplasat în comuna Şimnicu de Sus, la locuinţa apelantului, unde s-a întâlnit cu fiica acestuia, o tânăra de 19 ani. Aici, tânărul a fost surprins de mama tinerei, dar fără a fi sustrase bunuri sau valori. Ulterior evenimentului, bărbatul de 45 de ani a sesizat organelor de poliţie comiterea infracţiunii de tâlhărie, deşi cunoştea că aceste aspecte sunt nereale”, au precizat poliţiştii, potrivit News.ro.

Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare şi complicitate la inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri