Video Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere. Primarul Sectorului 3 a fost prins mergând pe contrasens

Data actualizării: Data publicării:
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține declarații de presă în apropierea Halei Laminorului, în București, pe 16 mai 2023.
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a rămas fără permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile. Foto: Sabin Cîrstoveanu/Inquam Photos

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 60 de zile după ce polițiștii l-au surprins mergând pe contrasens, pe Calea Dudești.

Isabella Neagu, reporter Digi24: "Primarul Sectorului 3 a fost oprit în trafic de polițiștii Brigării Rutiere din București după ce aceștia l-au remarcat pentru că mergea haotic, pe sensul opus de circulație, practic conducea pe contrasens. Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei, chiar pe Calea Dudești din Sectorul 3 al Capitalei, zonă în care se află și sediul Primăriei Sectorului 3".

Potrivit polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere, mașina a fost oprită în jurul orei 17:00. 

"În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile", a precizat sursa citată.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri