Cel mai nou și mai puternic model Ferrari, în România

Data publicării:
ferrari 458

La doar două luni de la debutul mondial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Ferrari 458 Speciale este acum disponibil şi în România.

Reprezentanţa locală a celebrului producător italian a dus la finalul săptămânii trecute modelul dotat cu un motor V8 şi care are 605 cai putere, înregistrându-se deja trei comenzi ferme pentru achiziţionarea maşinii al cărei preţ este de 250.000 de euro.

Ferrari 458 Speciale accelerează de la zero la o sută de kilometri în trei secunde, în timp ce pentru atingerea vitezei de 200 de kilometri îi sunt suficiente nouă secunde. Lipsa autostrăzilor nu i-a împiedicat pe românii cu dare de mâna să cumpere 28 de diferite unităţi Ferrari de-a lungul anului în curs.

Pentru 2014, Ferrari şi-a propus o producţie totală de 7.500 de maşini, din care 35 de unităţi reprezintă cota rezervată României.

Unul dintre aceste modele va fi ultra exclusivistul LaFerrari, al cărui preţ sare de un milion de euro şi care vine alături de un motor care produce o putere totală de 963 de cai. De remarcat este faptul că în acest caz maşina este personalizată pe datele fizice ale şoferului încă din fabrica de la Maranello: scaunul este fix, iar volanul este cel care vine spre şofer.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri