Sari la conținut

Doi copiloți de la Raliul Sibiului au ajuns la spital, după o ciocnire în proba de noapte

 

Foto: raliul-sibiului.ro

Este vorba de un bărbat și de o femeie. Sunt conștienți, stabili, acum sunt la Radiologie. Nu par să fie probleme deosebite, e vorba de traumatism de torace, de gleznă. Cei doi pacienți sunt de la raliu”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al spitalului, potrivit Agerpres.

Gabriela Vișan, purtător de cuvânt al competiției, a confirmat că este vorba de cei doi copiloți de la Campionatul Național Dunlop 2, Anamaria Popa și Cătălin Basa.

Proba specială de noapte, în care a avut loc ciocnirea, a fost anulată de organizatori.

„Proba Speciala programată să înceapă de la ora 19:08, cu startul la Păltiniș a fost anulată ca urmare a unui incident petrecut în cadrul primei probe de la Curmătură. Din păcate, drumul nu a putut fi eliberat în 20 de minute, așa cum prevede regulamentul, motiv pentru care s-a decis anularea probei de la Păltiniș. După ce au luat startul, la ora 17,00, în prima proba specială de la Curmătură, care măsura 10,80 km, două dintre echipajele care au luat startul în cadrul Campionatului Național 2 Dunlop, s-au ciocnit. Pentru eliberarea zonei s-a acționat rapid, însă drumul nu a putut fi eliberat în timp util, astfel că directorul organizatoric a decis, pentru siguranța echipajelor, să anuleze Păltinișul”, se arată într-un comunicat publicat de organizatori pe site-ul oficial al Raliului Sibiului.

Raliul Sibiului se reia sâmbătă, cu 10 probe speciale, cu o lungime totală de 86,90 km. În premieră, Raliul Sibiului va avea loc și pe Transalpina.