LIGA CAMPIONILOR. Bayern a învins cu 4-0 pe Barcelona şi e ca şi calificată în finală

Data publicării:
bayern

 

Bavarezii şi-au luat astfel revanşa pentru înfrângerea cu acelaşi scor suferită la ultima întâlnire dintre cele două echipe în Champions League, în sezonul 2008-2009. 

Thomas Muller a deschis scorul în minutul 25, iar până la pauză gazdele puteau să-şi mărească avantajul, însă arbitrul maghiar Viktor Kassai le-a refuzat un penalty la un henţ în careu al lui Alexis Sanchez.

Repriza a doua a fost de coşmar pentru Barcelona, care a mai încasat încă trei goluri, de la Mario Gomez (minutul 49), Arjen Robben (minutul 73) şi acelaşi Muller (minutul 82).

La sfârşitul meciului, Jordi Alba şi-a pierdut cumpătul, l-a lovit pe Robben cu mingea în faţă, a luat cartonaşul galben şi va rata returul de miercurea viitoare, de pe Camp Nou.

Au jucat echipele:

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Müller (Pizarro '83), Ribéry (Shaqiri '88) - Gomez (Luiz Gustavo '71). Antrenor: Jupp Heynckes

FC Barcelona: Valdes - Alves, Piqué, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Sanchez, Messi, Pedro (Villa '83). Antrenor: Tito Vilanova

Cartonaşe galbeen: Gomez '37, Martinez '46, Schweinsteiger '87 / Bartra '39, Sanchez '86, Alba '89, Iniesta '90+2

Meciul a fost arbitrat de ungurul Viktor Kassai, ajutat la cele două lunii de György Ring şi Robert Kispal, în timp ce arbitru de rezervă a fost Gabor Erös.

În cealaltă semifinală se întâlnesc miercuri, de la ora 21.45, echipele Borussia Dortmund şi Real Madrid, partida urmând să fie transmisă în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri