Peste 2.000 de sportivi amatori au participat la cea mai mare competiție de alergat desfășurată în Pădurea Băneasa

Data publicării:
baneasa
Peste 2.000 de sportivi amatori au participat la cea mai mare și populară competiție de alergat desfășurată în Pădurea Băneasa

Peste 2.000 de sportivi amatori au participat la cea mai mare și populară competiție de alergat desfășurată în Pădurea Băneasa. Pasionații de sport în aer liber au avut de ales între semi-maratonul de 21 de kilometri, crosul de 11 kilometri sau traseul de 3 km parcurs în familie. Iar printre alergători s-au numărăt peste 100 colegi din echipa Grupului DIGI.

Competițiile de alergare din Pădurea Băneasa au loc de două ori pe an. La ele sunt așteptați toți cei cărora le place natura și să facă sport. În același timp, sunt evenimente caritabile.

Irina Manolache - organizator eveniment: Este un eveniment despre mișcare, despre alergare, despre sănătate, despre comunitate, despre cauzele sociale care îi ajută pe cei mai puțin norocoși, alergătorii au fost îndemnați să doneze la înscriere și chiar au făcut acest lucru.

Nu se face un clasament și nu se acordă premii. Dar la finalul cursei, fiecare participant primește o medalie.

Alexandru Casu - alergător din echipa Digi: Alerg și în timpul liber, dimineața de la 5, de 2, 3 ori pe săptămână și de fapt de acolo am început acum 2 ani de zile, ne-am format o gașcă. A fost super fun deoarece ne aplaudăm, ne încurajăm, țipăm unul la altul, ziceam haide, încă puțin, încă puțin, dar de fapt mai aveam vreo 10-15 km.

Evenimentele de alergare din Pădurea Băneasa se organizează din anul 2018 și adună, la fiecare ediție, mii de participanti din Capitală și din țară.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri