Sari la conținut

ROMÂNIA – GRECIA, AZI LA 21:45. Anghel Iordănescu se teme de greci dar spune că România își propune doar victoria

Naţionala poate reveni pe primul loc în grupa de calificare cu o victorie în faţa Greciei. Adversarii n-au mai câştigat un meci de mai bine de un an şi au schimbat trei selecţioneri de la startul preliminariilor pentru Euro 2016. Anghel Iordănescu rămâne însă precaut înaintea partidei. N-a uitat că Grecia este echipa care ne-a eliminat din barajul pentru Mondialul din Brazilia.

Anghel Iordănescu: Întâlnim cel mai valoros adversar din grupă, în ciuda a ceea ce se spune sau se scrie, sau chiar a poziției din clasament a grecilor. Nu uitați că Grecia a fost prezentă la Campionatul Mondial, noi n-am mai fost și alte echipe din grupă n-au mai fost.

Totuși, România își propune victoria în meciul cu grecii, spune Anghel Iordănescu. „Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria. Trebuie să fim atenţi, nu avem voie să facem greşeli şi nu ne putem permite să oferim cadouri. Avem probleme de sănătate, dar sunt sub control şi sunt convinşi că vom reuşi să le rezolvăm”, a spus selecționerul.

Alexandru Chipciu va fi singurul absent din lotul tricolorilor, e suspendat, după partida cu Ungaria. Pintilii va reveni în schimb în primul 11 al naţionalei.

Mihai Pintilii, Hapoel Tel Aviv: Important e să fim concentrați, să intrăm motivați pe teren, grecii nu traversează o perioadă foarte bună, asta e îmbucurător pentru noi, important e să ne facem noi jocul.

Program prelungit la RATB și Metrorex pentru meciul ROMÂNIA-GRECIA de diseară

Interesul pentru partidă este mare. Aproximativ 40.000 de oameni le vor face galerie tricolorilor pe Arena Naţională.

Vlad Chiricheş, Napoli: Sper să ne susțină, să creadă în noi și noi să-i răsplătim cu un joc bun și c-o victorie.

Gabi Torje, Osmanlispor: O victorie ne apropie de calificarea mult dorită de toată lumea.

Ultimul meci dintre România şi Grecia de pe Arena Naţională s-a încheiat la egalitate, 1 la 1.

Pe aceeași temă