Timişoara, coşmarul leilor roşii

Data publicării:
sport 20infrangere 20baschet-47543

Plecaţi în Banat cu gândul să răzbune singura înfrângere suferită în campionat, leii roşii au fost depăşiţi din nou de Baschet Club Timiooara, scor 63-56. Doar patru minute a despărţit CSM-ul de a 15-victorie consecutivă. După trei sferturi şi jumătate făcute perfect, Oradea a cedat inexplicabil pe final. Cu doar cinci puncte marcate în ultimele zece minute, CSM-ul a fost victimă sigură. Achim a avut însă puterea să facă haz de necaz.

„Este o pură întâmplare şi promit că nu se va mai întâmpla asta, ca să fac o glumă", a declarat antrenorul orădenilor CSM Oradea.

Leii roşii au început perfect şi au adunat punct după punct, astfel că Timişoara s-a văzut condusă la pauză cu 40 la 34 şi a răsuflat uşurată după ce a redus nouă puncte. Elanul orădenilor s-a tăiat însă în sfertul patru. Fără „mână" sub panou, CSM-ul a încasat punct după punct şi a permis Timişoarei să se tranforme din victimă în călău.

„A câştigat Timişoara chiar dacă noi, să zicem, că trei sferturi am jucat mai bine, dar nu are nici cea mai mică importanţă, important este cine pune mai multe puncte pe tabelă", a mai spus Achim.

În ciuda înfrângerii suferite, pentru CSM Oradea lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Formaţia orădeană rămâne lider cu un avans de patru puncte înaintea confruntării cu CSU Ploieşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri