Analiză WTA. Simona Halep, în forma vieții ei

Data publicării:
2016 US Open - Day 8
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 05: Simona Halep of Romania reacts after defeating Carla Suarez Navarro of Spain during her fourth round Women's Singles match on Day Eight of the 2016 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 5, 2016 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. (Photo by Michael Reaves/Getty Images)

„Simona Halep este în forma vieții ei pe teren, jocul ei s-a îmbunătățit și psihic este mai puternică”, se arată într-o analiză publicată pe site-ul oficial al WTA. Sportiva româncă s-a aflat, alături de Angelique Kerber și Karolina Pliskova, printre jucătoarele de tenis remarcate în analiza care prezenta zece concluzii după turneul de la New York. 

2016 US Open - Day 8
Foto: Gulliver/Getty Images

 

WTA: Simona Halep a revenit în cea mai bună formă 

Simona Halep ar trebui să fie foarte mulțumită cu progresele pe care le-a înregistrat peste vară, scrie jurnalista Courtney Nguyen în analiza publicată pe site-ul WTA

„Ah, cruzimea tablourilor de concurs. Halep este în forma vieții ei pe teren, dar nu a reușit să ajungă la performanța din semifinala din 2015, cedând în fața Serenei Williams în trei seturi. Pentru o jucătoare care obișnuiește să piardă în fața unor adversare cu un clasament inferior, trebuie să notăm că de la Roland Garros nu a mai pierdut decât de trei ori și atunci în fața lui Kerber sau Serenei Williams. Îmbunătățirile în jocul ei au fost vizibile la New Yokr, atât în deplasarea pe teren cât și în ofensivă. Psihic, de asemenea, a fost mai puternică. A fost capabilă să nu se lase cuprinsă de vârtejul emoțional și să se concentreze. Acestea sunt semne bune și chiar dacă a plecat de la US Open în sferturi, Halep ar trebui să fie mulțumită cu progresele făcute de-a lungul verii”, se arată în analiza WTA. 

Serena Williams, nr. 1 mondial, a învins-o cu emoții pe Simona Halep în sferturile de finală de la US Open, după trei seturi, în unul dintre cele mai frumoase meciuri de pe tabloul feminin, scor 6-2, 4-6, 6-3. 

La ediţia precedentă a US Open, Halep a ajuns în penultimul act al competiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri