Galerie Foto Câți bani câștigă Alisha Lehmann, „cea mai sexy fotbalistă din lume”, cu o singură postare pe Instagram

Data actualizării: Data publicării:
Alisha Lehmann
Alisha Lehmann FOTO: Instagram/ Profimedia

Alisha Lehmann are succes pe teren, când joacă pentru echipa de fotbal Aston Villa din Marea Britanie sau pentru echipa națională a Elveției, dar financiar are un succes incomparabil mai mare pe rețelele sociale.

Atacanta de 24 de ani este în prezent cea mai urmărită jucătoare de fotbal din lume pe Instagram.

Alisha Lehmann FOTO: Facebbok/ Alisha Lehmann
Alisha Lehmann FOTO: Facebbok/ Alisha Lehmann

Recent, ea a povestit într-un podcast că o persoană „foarte cunoscută” i-a oferit 100.000 de franci elvețieni, adică puțin peste 100.00 de euro, pentru a-și petrece noaptea cu ea. A refuzat propunerea, bineînțeles, dar pentru ea nu putea să fie deloc tentată având în vedere că are câștiguri cu mult mai mari ca urmare a prezenței sale online.

Lehmann are 15,6 milioane de urmăritori pe Instagram și este printre cele mai influente personalități feminine de pe această platformă, potrivit companiei americane de măsurare a pieței Nielsen Holdings.

Având în vedere mai mulți factori, Nielsen Holdings a calculat că în iunie 2023 fiecare postare a Alishei valora aproximativ 300.000 de euro.

Povestind despre propunerea primită în podcastul DirTea Talk, Alisha a spus: „Eram la Miami, locul meu preferat, și m-am întâlnit cu câțiva prieteni într-un club. Am primit un mesaj pe mobil, la care nu am răspuns, dar aceeași persoană a trimis apoi un mesaj să-mi spună că un bodyguard va avea grijă de mine. Mesajele au venit de la o persoană foarte cunoscută. Ne-am întâlnit anterior la un eveniment”.

„Dar răspunsul meu a fost nu, în niciun caz! Și doar 100.000?”, a glumit Lehmann.

Jucătoarea de fotbal nu a vrut să dezvăluie niciun indiciu despre identitatea bărbatului: „Nu pot să-i dezvălui numele. Dar este foarte, foarte cunoscut la nivel internațional.”

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri