CSMS Iași a primit acceptul UEFA să joace acasă în Europa League

Data publicării:
csms iasi

 

„E oficial! Președintele Florin Prunea a primit răspunsul de la UEFA în ceea ce privește disputarea meciului cu Hajduk Split în Copou, iar acesta a fost unul pozitiv! Visul tuturor ieșenilor se va împlini joi, 14 iulie, de la ora 21.00, atunci când alb-albaștrii vor juca primul meci din istoria orașului în cupele europene pe teren propriu! Lucrările de modernizare a stadionului din Copou continuă, vă vom ține în continuare la curent cu evoluția lor și vom anunța în scurt timp data și ora la care vor fi puse în vânzare biletele”, se arată într-un anunț pe site-ul clubului de fotbal.

În urmă cu două săptămâni, UEFA a transmis că meciul din turul al doilea preliminar al Europa League se poate juca la Iaşi doar dacă, în termen de 12 zile, vor fi montate scaune noi pe stadionul din Copou. În câteva zile au fost montate doar câteva mii, însă pe stadionul din Copou se lucrează la foc continuu.

Meciurile CSMS Iași - Hajduk Split, din turul doi preliminar al UEFA Europa League, vor fi transmise în direct pe canalele Digi Sport.

Partida tur va avea loc pe 14 iulie, la Iași, de la ora 21:00, în timp ce manșa retur se va disputa în Croația, pe 21 iulie, de la ora 21:30.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri