Sari la conținut

Rezultat istoric: Corona Braşov a obţinut prima victorie în Liga I în meciul cu FC Vaslui

Corona Braşov şi FC Vaslui au făcut schimb de locuri în clasament după meciul direct, în care echipa de sub Tâmpa a obţinut prima victorie în Liga I.

Echipa lui Liviu Ciobotariu a avut prima ocazie de gol, dar şutul lui Liviu Antal a fost respins. Corona a dat însă lovitura la şutul splendid al lui Sergiu Buş, care a adus gazdele în avantaj.

Foarte repede, elevii lui Jerry Gane şi-au mărit avantajul - Ciprian Brata a recuperat un balon şi a şutat perfect în plasa porţii lui Bogdan Straton.

În finalul primei reprize, Mike Temwanjera a obţinut o lovitură de pedeapsă. Antal a transformat impecabil şi ajuns deja la cinci reuşite în acest sezon, adică atâtea câte înscrisese în tot campionatul trecut.

În repriza secundă, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după ce Răzvan Dâlbea a fost eliminat. Vasluienii au încercat să se arunce în atac dar, cu excepţia unei reluări spectaculoase a aceluiaşi Antal, nu au pus în pericol poarta lui Traian Marc.

E o victorie meritată: am dat două goluri repede şi spectaculoase. Important e că nu am pierdut contactul cu plutonul şi ne batem să scăpăm de retrogradare”, a spus după meci Ionel Gane.

Liviu Ciobotariu, în schimb, nu se aştepta la un eşec. „Nu mă aşteptam să pierdem acest meci, practic noi am început partida de la 2-0 pentru adversari...”, a spus antrenorul vasluienilor.

În etapa următoare, Corona joacă la Chiajna cu Viitorul, în timp ce FC Vaslui primeşte vizita şepcilor roşii.

Meciul Corona Braşov – FC Vaslui pe DigiSport.ro

Pe aceeași temă