VIDEO & FOTO. Ionel Dănciulescu, victimă colaterală în incidentele de la Sfântu Gheorghe

Data actualizării: Data publicării:
Liga 1 Betano Sepsi OSK vs Dinamo bucurestii
Foto: Inquam Photos/ Sandor Manases

Au fost incidente, luni seară, între suporteri la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo. 

Liga 1 Betano Sepsi OSK vs Dinamo bucurestii
Foto: Inquam Photos/ Sandor Manases

Pe final de partidă, un fan al dinamoviştilor a pătruns pe teren şi a luat un steag al Ungariei dintr-o zonă ocupată de susţinătorii gazdelor. Situaţia a degenerat, iar forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene. În urma incidentelor a avut de suferit şi directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Oficialul a mers să discute cu galeria, însă a devenit victimă colaterală a intervenţiei stewarzilor.

„Nu voiam decât să mă duc să îi bag pe suporterii noștri, să nu fie incidente”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport. Inițial el a spus că totul a pornit de la un fan al lui Sepsi, dar ulterior s-a dovedit că suporterul cu pricina era dinamovist.

„Un suporter dinamovist a plecat din sectorul lor, nu știu cum a ajuns aici și a furat un steag... Mă rog, un lucru foarte urât”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Sepsi Sf. Gheorghe.

În imagini, pe fundal se vede cum fanul smulge cu ură steagul Ungariei, pe care scrie Vasvar, de pe gard, aleargă pe teren, șutează în minge, apoi este placat de stewarzi și agenți de pază.

După intrarea pe teren a fanului cu steagul Ungariei, mai mulţi reprezentanţi ai galeriei dinamoviste au rupt gardurile. Forţele de ordine au reacţionat, iar gazele lacrimogene l-au afectat pe Ionel Dănciulescu. Bratu şi Nistor au sărit imediat să-l ajute.

„Danciu este directorul general al clubului, face parte din familia noastră și e normal să sărim pentru el”, a explicat Sergiu Hanca, de la Dinamo.

„Nu se fac astfel de gesturi pe terenul de fotbal”, a spus și dinamovistul Dan Nistor. 

Partida s-a încheiat după mai bine de zece minute de prelungire, iar dinamoviştii au terminat în genunchi meciul de la Sfântu Gheorghe. Tandia a reuşit dubla în prelungiri, iar golul de 2-0 a dus la un adevărat haos în final.  Pentru Dinamo a fost primul meci din play-out fără gol marcat.

Urmăriți și o galerie foto cu imagini din timpul incidentelor. ©Inquam Photos/ Sandor Manases (clic pe prima imagine pentru a le vedea pe toate celelalte)

Foto: Inquam Photos/ Sandor Manases
Foto: Inquam Photos/ Sandor Manases

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri