Zece antrenori au fost schimbați după 10 etape din Liga 1

Data publicării:
146415 146415 antrenori ganea multescu

 

Sursa foto: digisport.ro

Ultimul pe lista destituiților este Valentin Velcea, care, în ciuda unui start promițător de campionat, a intrat într-o serie neagră cu ACS Poli Timișoara și a fost înlocuit cu Aurel Șunda, un expert al promovărilor din al doilea eșalon. Velcea se alătură pe listă altor nouă antrenori care și-au pierdut postul de la începutul sezonului până acum.

Caruselul schimbărilor a început cu Ilie Stan (FC Vaslui) și Mircea Rednic (CFR Cluj), dar ultimul și-a găsit deja echipă și o pregătește pe Gent, în campionatul Belgiei.

Pe rând, Nicolae Manea (Corona),Adrian Szabo (FC Brașov) și Cătălin Anghel (Viitorul) au fost îndepărtați, dar FC Brașov l-a schimbat deja și pe înlocuitorul lui Szabo, Aurel Țicleanu, care i-a lăsat locul pe bancă lui Alexandru Pelici, cel care a eliminat CFR-ul din Cupa României, după un meci excelent, potrivit Digi Sport.

Recent, și Dinamo a efectuat o schimbare așteptată, Gigi Mulțescu prezentându-și demisia șefilor din Ștefan cel Mare. „Câinii roșii” l-au numit apoi pe Flavius Stoican, dar mulți oameni din fotbalul românesc consideră că fostul fundaș este doar o soluție de avarie, până la iarnă sau până la vară. După plecarea lui Mulțescu, alte trei echipe au efectuat schimbări pe banca tehnică.

Înainte ca ACS Poli Timișoara să-l schimbe pe Velcea (după 6 meciuri fără victorie în Liga 1), Ionel Ganea a fost îndepărtat de la U. Cluj, iar Ionuț Moșteanu și-a încheiat mandatul la FC Vaslui. În locul lui Ganea a fost instalat Gheorghe Barbu, cu titlu de interimar, iar Moșteanu i-a predat ștafeta lui Liviu Ciobotariu, fost tehnician la CSMS Iași și Dinamo.

Lista antrenorilor înlocuiți în acest sezon

Ilie Stan (FC Vaslui) - schimbat cu Ionuț Moșteanu
Mircea Rednic (CFR) - schimbat cu Petre Grigoraș
Adrian Szabo (FC Brașov) - schimbat cu Aurel Țicleanu
Nicolae Manea (Corona) - schimbat cu Jerry Gane
Cătălin Anghel (Viitorul) - schimbat cu Bogdan Vintilă
Aurel Țicleanu (FC Brașov) - schimbat cu Alexandru Pelici
Gigi Mulțescu (Dinamo) - schimbat cu Flavius Stoican
Ionel Ganea (U. Cluj) - schimbat cu Gheorghe Barbu
Ionuț Moșteanu (FC Vaslui) - schimbat cu Liviu Ciobotariu
Valentin Velcea (ACS Poli) - schimbat cu Aurel Șunda

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri