Luptătorul poreclit „Popeye” a încheiat o partidă de MMA după doar trei minute. Ce s-a întâmplat în ring. VIDEO

Data publicării:
popeye

Un luptător din Rusia, poreclit „Popeye” din cauza bicepșilor uriași, a încheiat primul meci de MMA din carieră după doar trei minute, după ce a fost pus la podea și nu s-a mai putut ridica.

Kirill Tereshin și-a mărit excesiv brațele, asemenea personajului de desene animate Popeye, după ce a început să le injecteze cu o substanță periculoasă. Însă bicepșii supradimensionați nu l-au ajutat în lupta cu un blogger - Oleg Mongol, care l-a învins fără drept de apel, potrivit Daily Mirror.

Fost soldat, Tereshin și-a luat prin surprindere adversarul cu câteva lovituri puternice, chiar în debutul partidei. Mongol însă și-a revenit repede și l-a anihilat pe Popeye.

Kirill Tereshin a fost avertizat că substanța pe care și-a injectat-o în brațe este foarte periculoasă și ar putea să îi provoace afecțiuni letale. La începutul acestui an, medici i-au spus că riscă amputarea brațelor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri