Sari la conținut

Dezvăluire. Alcoolul și bărbații, preocupările Șarapovei în lipsa activității

Maria Șarapova se pregăteşte de revenirea în circuitul profesionist, după suspendarea pentru dopaj primită la jumătatea anului lui 2016. Rusoaica recunoaşte că în perioada în care nu a putut juca tenis, s-a bucurat din plin de timpul liber pe care l-a avut, scrie digisport.ro.

sarapova crop getty

Foto: Guliver/GettyImages

„În ultimul an, cantitatea de alcool pe care am consumat-o este, probabil, mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială. Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă. Nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut”, a povestit Șarapova, în ediţia americană a revistei Vogue.

Fostul lider mondial a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu bulgarul Grigor Dimitrov: „Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York și am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viața mea și e o persoană delicată și complicată”.

Când vine vorba despre scandalul de dopaj în care a fost implicată, Șarapova spune că regretă faptul că nu a avut un doctor care să-i supravegheze medicația și obligațiile antidoping.

Revenirea în vârful tenisului mondial nu se anunţă deloc o misiune uşoară pentru jucătoarea de 29 de ani, dar rusoaica este pregătită pentru această provocare.

„Nu-mi este teamă că voi eșua în încercarea mea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă, nu m-aș mai întoarce. Nimeni nu mi-a zis că trebuie să fie în aprilie, am avut de ales. Nu o să fie o tragedie dacă nu o să câștig un meci. În trecut am adunat sute de succese”, a explicat Șarapova.