Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani: Mi-e teamă că s-ar putea întoarce, având în vedere că știe unde locuiesc

Data publicării:
Emma Răducanu la un meci de tenis.
Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani. Foto: Profimedia

Un bărbat de 35 de ani, căsătorit, este acuzat că a hărțuit-o pe Emma Răducanu. Suspectul nu mai era curier pentru compania Amazon când a început să o urmărească pe sportiva de 19 ani, dar s-a folosit de această calitate când a fost întrebat ce caută acolo.

De trei ori a mers la casa familiei Răducanu, după cum dovedesc și înregistrările de pe camerele de supraveghere. Mai mult, el a furat un pantof al tatălui Emmei, pe post de suvenir.

Hărțuitorul Emmei a desenat și o hartă cu traseul urmat. De fiecare dată, a încercat să îi lase sportivei diverse mesaje. Într-unul scria - „Am străbătut 37 de kilometri pentru tine”, în altul - „Nu am nimic de spus, doar că meriți să fii iubită”.

Tatăl Emmei a chemat poliția, iar bărbatul a fost identificat, arestat și acum așteaptă sentința, programată pentru luna viitoare.

Emma a declarat în instanță că nu se mai simte în siguranță în casa părinților ei, adresa fiind deja una de notorietate.

De când se întâmplă toate astea, sunt foarte speriată. Mă simt îngrozitor, mai ales când sunt singură. Simt că mi-a fost răpit sentimentul de siguranță, mereu mă uit peste umăr. Mi-e teamă că aceste lucruri se pot repeta. Nu mă simt în siguranță în propria casă. Vreau să mă mut într-o altă casă, păzită mai bine, pentru că mi-e teamă că s-ar putea întoarce, având în vedere că știe unde locuiesc”, a spus Emma Răducanu, potrivit digisport.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri