Madrid Open | Simona Halep, în turul doi. Niculescu și Tecău, eliminați

Data publicării:
simona halep getty
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea de tenis Simona Halep, deţinătoarea trofeului, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, duminică, în turul doi la Madrid Open, în urma unei victorii în faţa sportivei cehe Kristyna Pliskova, locul 58 WTA, după 58 de minute de joc.

simona halep getty
Foto: Guliver/GettyImages

Halep s-a impus în primul set după 26 de minute, cu 6-1, iar în al doilea a trecut de sora geamănă a numărului 3 mondial, Karolina, scor 6-2, după 32 de minute de joc, relatează News.ro.

În turul doi, Halep va juca în compania italiencei Roberta Vinci, locul 36 mondial. Halep şi Vinci s-au întâlnit de cinci ori, jucătoarea din Constanţa impunându-se de trei ori, ultima oară în 2013.

Pentru accederea în turul doi, Halep va primi 32.260 de euro şi 65 de puncte WTA.

Pe de altă parte, Monica Niculescu, locul 48 WTA, a fost învinsă, duminică, de daneza Caroline Wozniacki, a zecea favorită a competiţiei şi poziţia 11 în clasamentul mondial, în primul tur la Madrid Open.

monica niculescu getty 20
Foto: Guliver /GettyImages

Caroline Wozniacki s-a impus, scor 7-5, 6-7 (3), 6-4, după trei ore şi 27 de minute.

Pentru prezenţa în primul tur, Niculescu va primi 15.140 de euro şi 10 puncte WTA.

Meciul a fost întrerupt pentru mai mult timp în setul 3, la scorul de 1-0 pentru Niculescu, după ce Wozniacki a acuzat dureri la umăr. Deşi a condus cu 2-0 în setul trei, Niculescu a fost egalată, iar apoi a fost învinsă de jucătoarea daneză.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a fost de asemenea eliminată, duminică, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

Tecău şi Rojer au fost învinşi în runda inaugurală de cuplul Nick Kyrgios/Jac Sock (Australia/SUA), scor 6-4, 7-6 (6), după o oră şi 15 minute.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer erau deţinătorii titlului la Madrid, după ce s-au impus anul trecut în meciul cu Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), scor 6-4, 7-6 (5).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri