Se știu finalistele probei de simplu de la BRD Bucharest Open și ora de joc a finalei

Data actualizării: Data publicării:
trofeu brd bucharest open

Jucătoarea letonă Anastasija Sevastova, favorita numărul 1 a turneului BRD Bucharest Open, s-a calificat în finală după ce Polona Hercog (Slovenia) a abandonat în semifinale din cauza unei accidentări. În ultimul act al competiției de la București, programat duminică, Sevastova o va întâlni pe Petra Martic.

După ce a pierdut primul set cu scorul de 6-1, Hercog a decis să se retragă ca urmare a unei probleme medicale la coapsa stângă.

Anastasija Sevastova este pentru a doua oară în finala BRD Bucharest Open după ediţia din 2016, când a pierdut în faţa Simonei Halep, 6-0, 6-0.

În finala programată duminică de la ora 17:00, pe Terenul Central, Sevastova o va întâlni pe Petra Martic, jucătoarea care a învins-o în semifinale pe românca Mihaela Buzărnescu.

Aceasta este doar doua finală a turneului BRD Bucharest Open, înfiinţat în 2014, în care România nu are o reprezentantă. În 2015, Anna Karolina Schmiedlova şi Sara Errani ajungeau în ultimul act, victoria aparţinând atunci jucătoarei din Slovacia.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri