Simona Halep a anunțat care va fi următorul turneu la care va participa în 2019

Data publicării:
2018 US Open - Day 1
FOTO: Getty Images

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, va participa la turneul de la Sydney, programat în perioada 6-12 ianuarie, au anunţat luni organizatorii acestei competiţii de categoria WTA Premier, dotată cu premii totale în valoare de 823.000 dolari.

2018 US Open - Day 1
Foto: Guliver/GettyImages

Alături de Halep, la turneul de la antipozi va fi prezentă şi germanca Angelique Kerber, a doua jucătoare a lumii, care îşi va apăra titlul cucerit anul trecut la Sydney, scrie Agerpres.

Alături de campioanele de la Roland Garros şi Wimbledon se va afla şi câştigătoarea ultimului turneu de Mare Şlem al acestui an, US Open, japoneza Naomi Osaka (nr.3), precum şi alte jucătoare de top, precum americanca Sloane Stephens, cehoaicele Petra Kvitova şi Karolina Pliskova, olandeza Kiki Bertens şi rusoaica Daria Kasatkina.

Singurele absente din Top 10 WTA vor fi daneza Caroline Wozniacki şi ucraineanca Elina Svitolina, ultima fiind câştigătoarea ediţiei 2018 a Turneului Campioanelor.

"Sunt încântat că un mare număr dintre cele mai talentate jucătoare ale lumii au ales în vină la Sydney în luna ianuarie", a declarat directorul turneului, Lawrence Robertson.

De menţionat că Simona Halep şi-a început sezonul 2018 la turneul de la Shenzhen (China), la care nu va lua parte anul acesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri