Simona Halep, de 270 de săptămâni în top 10 WTA

Data publicării:
Simona Halep bucuroasa de victorie
Simona Halep Foto: Guliver/Getty Images

Simona Halep a declarat, luni, după ce a învins-o pe Venus Williams, în optimile de finală ale Miami Open, că este o plăcere pentru ea să joace împotriva surorilor Williams. La interviul de pe teren, jurnalistul care a intervievat-o a remarcat că de mai bine de cinci ani Simona Halep reușește să se mențină între primele 10 jucătoare ale lumii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întrebată cum a reușit să se mențină în Top 10 WTA timp de 270 de săptămâni, Simon Halep a răspuns: „Este destul de impresionant, mă bucur că am putut face toate aceste lucruri de până acum, sunt rezultate mari și desigur că toată munca îmi este răsplătită. Sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis”.

Despre „secretul” celei de-a patra victorii consecutive asupra lui Venus Williams, Simona Halep a explicat că știa că adversara ei nu renunță și că trebuie să fie prezentă la fiecare minge și să lupte și să alerge și consideră că a făcut-o destul de bine  „Știam că trebuia să fiu aproape de linia de fund, să încerc să joc mai repede. Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut să câştig din nou astăzi”, a declarat Halep, la interviul de pe teren. 

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri