VIDEO. Momentul în care un imitator al lui Kim Jong-un apare în fața majoretelor nord-coreene. Reacția acestora

Data publicării:
seamana

Un imitator al lui Kim Jong-un, vedetă pe rețelele de socializare, a apărut în fața majoretelor nord-coreene, miercuri, la meciul de hochei feminin dintre echipa Coreei Unite și Japonia, în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă din Pyeongchang.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul, semănând izbitor cu liderul de la Phenian, s-a apropiat de tribuna în care se afla grupul de majorete, care fluturau steaguri ale Coreei Unite, în timp ce meciul – pe care Japonia l-a câștigat la scor 4-1 – se apropia de sfârșit.

Reacția majoretelor? Un amestec de bulversare și amuzament. Iar în cazul altora – indeferență totală, scrie Newsweek.

„Unele dintre ele au părut surprinse când m-au văzut, altele se prăpădeau de râs, în timp ce altele au părut speriate de prezența mea”, a explicat imitatorul lui Kim Jong-un, care își spune Howard și trăiește în Hong Kong.

Gărzile au intervenit ca să îl scoată de urgență pe Howard.

„Gardienii chiar s-au enervat”, a spus imitatorul.

Echipa feminină unită de hochei pe gheaţă a Coreei a reuşit miercuri primul gol la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.

Coreea a pierdut cu 1-4 întâlnirea din grupa B cu Japonia, izbutind golul de onoare în repriza secundă prin Randi Heesoo Griffin. Celelalte două partide pe care le-au jucat în grupă, coreencele le-au pierdut fără a marca vreun gol, la scor identic, 0-8, atât cu Elveţia cât şi cu Suedia.

Într-o altă partidă de miercuri, Elveţia a trecut de Suedia cu 2-1.

În clasamentul grupei, pe primul loc se află Elveţia, cu 9 puncte, urmată de Suedia, 6 puncte, Japonia, 3 puncte şi Coreea, 0 puncte. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri