Un băiat de 16 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Data publicării:
moarte suspecta
Un bărbat din Neamț și-a ucis soția cu 30 de ani mai tânără decât el. Sursa foto: arhivă Digi24

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vulcan, a murit, miercuri după-amiază, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe din oraş, poliţia urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Băiatul a fost preluat şi transportat de către un echipaj medical la spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă tânărul a decedat în momentul în care a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU).

"Minorul a fost preluat inconştient, dar cu funcţii vitale, de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi SMURD Vulcan şi transportat la CPU Vulcan. Din păcate, în momentul ajungerii în CPU Vulcan, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Cu toate manevrele de resuscitare efectuate mai bine de 30 de minute de către colegii din CPU, Ambulanţă şi SMURD a fost declarat decesul", a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, citat de Agerpres

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele producerii acestui eveniment şi luarea măsurilor legale ce se impun, a precizat IPJ Hunedoara.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri