Un bărbat de 63 de ani a fost reţinut, după ce a încercat să o violeze pe o femeie care îl chemase să îi repare centrala termică

Data publicării:
detinut cu catuse la maini
FOTO: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din judeţul Gorj a fost reţinut, sub acuzaţiile de tâlhărie şi tentativă de viol, după ce a încercat să întreţină acte sexuale, împotriva voinţei ei, cu o femeie care îl chemase să îi repare centrala termică. Pentru că femeia s-a opus şi a încercat să sune la 112, el a lovit-o şi i-a luat telefonul.

Incidentele violente au avut loc duminică, într-o locuinţă din comuna Mătăsari, judeţul Gorj.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, despre faptul că fiica sa de 32 ani, din localitate ar fi fost violată de un bărbat, din localitate, care efectua lucrări la centrala termică. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat de 63 de ani ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia de 32 de ani, în locuinţa acesteia şi, ca urmare a faptului că s-a opus, a lovit-o cu palmele în zona feţei şi a corpului. Femeia ar fi încercat să solicite sprijinul poliţiştilor, prin apelul de urgenţă 112, însă bărbatul i-ar fi smuls telefonul mobil din mână, plecând de la domiciliul persoanei vătămate”, informează, luni, oficialii Poliţiei judeţene Gorj, citați de News.ro.

Suspectul a fost identificat în scurt timp în comuna Mătăsari, fiind dus la sediul poliţiei pentru cercetări. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de ambulanţă care a acordat îngrijiri medicale victimei. Femeia urmează să fie examinată medico-legal. În cursul zilei luni. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, urmând ca procurorul să decidă dacă solicită mandat de arestare preventivă pe nunele lui sau dispune o altă măsură preventivă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri