Un bărbat din Satu Mare, care voia să fure o rață, a omorât un om cu o cărămidă. Procurorii cer arestarea lui

Data actualizării: Data publicării:
crima trip sursa presa sm
Crima a avut loc sâmbătă seara, iar autorul a fost prins 3 zile mai târziu. Sursa foto: Presa SM

Un tânăr de 25 de ani din județul Satu Mare este acuzat că a ucis un bărbat pentru că l-a prins la furat. Bărbatul, împreună cu alți doi complici, ar fi vrut să ia o rață din curtea unui vecin. Pentru că a fost prins în flagrant de proprietarul gospodăriei, tânărul s-ar fi năpustit asupra victimei, pe care a lovit-o de mai multe ori cu o cărămidă, dar și cu piciorul în cap.  A fugit apoi, iar în urma lui victima a decedat, din cauza loviturilor primite, scrie Presa SM.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în satul Trip, din județul Satu Mare. Tânărul de 25 de ani voia să fure o rață, spun anchetatorii.

"Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F, însoţit de suspecţii S.D şi L.M, pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuinţa vitimei T.I din localitatea Trip cu intenţia de a sustrage o raţă. Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului, fiînd surprins şi recunoscut de victima alertată de animalele domestice", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Cei doi complici au reușit să fugă. Prins în flagrant și recunoscut de proprietar, tânărul a luat o cărămidă și s-a năpustit asupra bărbatului de 62 de ani. După ce l-a lovit în repetate rânduri atât cu cărămida, cât și cu piciorul în cap, agresorul a fugit.

"Suspecţii, speriaţi, au părăsit, locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă şi cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia”, spun procurorii.

În aceeași seara bărbatul a fost găsit fără viață în curtea casei. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile. Trei zile mai târziu, autorul crimei a fost prins și reținut de polițiști, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri