Un copil de 14 ani din Gorj, victimă într-un accident rutier produs între două motociclete. Ce au descoperit polițiștii

Data publicării:
O masină de ploliție parcată.
Foto: George Călin/Inquam Photos

Un adolescent de 14 ani și un bărbat, ambii din Gorj, au ajuns la spital, după ce s-au ciocnit în trafic cu motocicletele. Veneau din sensuri opuse și au pierdut controlul vehiculelor. Niciuna dintre motociclete nu era înmatriculată, scrie News.ro. Polițiștii au deschis dosar penal.

Accidentul a avut loc miercuri, pe un drum din comuna Ciuperceni, județul Gorj. La ghidon se aflau un bărbat de 39 de ani, respectiv un copil de 14 ani, ambii din comuna respectivă.

"În timp ce conduceau două motociclete, din sensuri diferite, pe strada Văianu, din comuna Ciuperceni, au pierdut controlul vehiculelor şi au intrat în coliziune. În urma impactului, cei doi conducători au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează IPJ Gorj pentru sursa citată.

În urma verficărilor, s-a stabilit că niciuna dintre motociclete nu era înmatriculată. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat. În plus, copilul de 14 ani va răspunde în fața legii și pentru conducere fără permis. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri