Un copil de 15 ani din Bihor a urcat la volan și a provocat un accident rutier, când a fost depășit în trafic

Data publicării:
tineri in masina
Băiatul de 15 ani s-a speriat când a fost depășit de o altă mașină. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un copil de 15 ani din Bihor și prietenul lui de aceeași vârstă au ajuns la spital, după ce au provocat un accident rutier, pe un drum din Bihor. Adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers, în momentul în care a fost depășit de un alt șofer. În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal, scrie eBihoreanul.ro.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03:30, pe raza localității Peștere, din județul Bihor.

"Un tânăr de 15 ani, din comuna Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, în momentul în care ar fi fost depășit, regulamentar, de un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Tinăud, județul Bihor, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi intrat în coliziune laterală cu autoturismul, iar apoi ar fi părăsit carosabilul, în partea dreaptă a direcției sale de deplasare", se arată într-un comunicat trimis luni de IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, atât șoferul de 15 ani, cât și amicul său, pasager în mașină, au suferit răni și au fost transportați la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri