Video&Foto Un polițist din Turnu Măgurele a urcat beat la volan și s-a oprit cu mașina într-un gard. Accidentul, surprins de o cameră video

Data publicării:
accident politist turnu magurele
Polițistul de 32 de ani a urcat beat la volan. În urma testării cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sursa foto: colaj explozinews24.ro

Un polițist din Turnu Măgurele, aflat în timpul liber, s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier. Agentul, în vârstă de 32 de ani, a ratat o curbă la stânga și s-a oprit cu mașina în gard. În urma testării cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. În mașina lui se afla și un elev, iar locuința al cărei gard l-a rupt ar aparține unei judecătoare, scrie explozivnews24.ro.

Accidentul a avut loc joi dimineață, pe o stradă din Turnu Măgurele. Bărbatul de 32 de ani este polițist la Biroul Ordine Publică Turnu Măgurele, era în timpul liber și se afla la volanul mașinii personale.

Pe fondul consumului de alcool și al vitezei, agentul ar fi ratat o curbă la stânga. Bărbatul, scrie sursa citată, a intrat cu autoturismul în porțile unei case, a rupt un gard care delimita două locuințe și țeava de gaze și s-a oprit în gospodăria vecină. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Atenție! Urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alături de agent, în mașină se afla și un alt tânăr, elev aflat în practică la Poliția Turnu Măgurele, scrie sursa citată. Niciunul dintre ei nu a fost grav rănit. Potrivit martorilor, primele porți rupte aparțin proprietății unei judecătoare din localitate.

Un polițist beat a produs un accident în Turnu Măgurele. Sursa foto: explozivnews24.ro
Un polițist beat a produs un accident în Turnu Măgurele. Sursa foto: explozivnews24.ro

În urma apelului la 112, la locul accidentului au ajuns și polițistii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate în rândul polițiștilor, conducerea IPJ Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern, pentru stabilirea existenţei/inexistenţei abaterii disciplinare de comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, dacă aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman pentru Ziarul Teleormanul.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri