VIDEO Incendiu puternic în Sectorul 1 din București: Un depozit a fost cuprins de flăcări

Data actualizării: Data publicării:
incendiu bucuresti
Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din Sectorul 1 al Capitalei. Foto: Inquam/Octav Ganea

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din Sectorul 1 al Capitalei. Pompierii acționează în aceste momente pentru stingerea flăcărilor.

ACTUALIZARE 20.30 Incendiul izbucnit duminică seara la un depozit de cherestea din Sectorul 1 al Capitalei este localizat, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit ISUBIF, nu sunt persoane rănite, iar suprafaţa afectată este de peste 2.000 mp.

"Incendiul este localizat. S-a manifestat la cheresteaua depozitată în stive (într-o curte, în spaţiu deschis) şi la o clădire administrativă (birouri) cu regim de înălţime P+3. Au fost protejate o casă P+1 şi un bloc de locuinţe tip P+3", a menţionat ISUBIF.

ACTUALIZARE 20.20 Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că a dat dispoziţie celor de la ADP Sector 1 să trimită mai multe cisterne de apă pentru a ajuta la stingerea incendiului de la depozitul de pe strada Jimbolia, deoarece există o problemă cu presiunea din hidranţi.

"Am dat dispoziţie colegilor de la ADP Sector 1 să trimită mai multe cisterne de apă, deoarece există o problemă cu presiunea din hidranţi. Persoanele care locuiesc în apropierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1 - 0734.454.543", a precizat primarul Sectorului 1, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ea a scris că la faţa locului sunt mai multe echipaje de la Poliţia Locală Sector 1 care acordă sprijin pompierilor de la ISU în intervenţia de la incendiul de pe strada Jimbolia.

ACTUALIZARE 20.00 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov a informat că au fost constituite echipe de căutare - salvare, după ce un puternic incendiu a izbucnit, duminică seara, la un spaţiu de depozitare de pe strada Jimbolia, din Sectorul 1 al Capitalei.

"Până în acest moment din clădirea învecinată s-au autoevacuat 15 persoane", a precizat ISUBIF.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă se intervine cu 16 autospeciale de stingere.

În interiorul spaţiului de depozitare ard materiale combustibile (lemn).

Incendiul s-a extins la acoperişul unei clădiri învecinate, a informat ISUBIF.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un spaţiu de depozitare de pe strada Jimbolia, sector 1, Bucureşti, a anunţat ISU Bucureşti - Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, până în acest moment fără victime, a precizat sursa citată.

În interiorul spaţiului de depozitare ard materiale combustibile (lemn). Incendiul s-a extins la acoperişul unei clădiri învecinate P+2E+M. A fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere, la faţa locului fiind o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri