Tudose: Cătălin Cîrstoiu nu a ameninţat cu retragerea candidaturii. Creşte 2-3 procente săptămânal. E o soluţie bună pentru Capitală

Data publicării:
mihai tudose face declaratii
Mihai Tudose. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Coordonatorul campaniei PSD pentru alegerle europarlamentare şi europarlamentar din partea PSD, Mihai Tudose, a negat că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, ar fi ameninţat că se va retrage din cursa electorală pe motiv că nu este mulţumit de felul în care cele două partide îl susţin în campania electorală. Potrivit lui Tudose, Cîrstou creşte 2-3 procente pe săptămână pentru că electoratul a înţeles strategia PSD şi PNL.

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi ameninţat cu retragerea din cursa electorală, Mihai Tudose a negat acest lucru.

„Noi dezminţim chestia asta de vreo patru zile. Am rugat pe toată lumea să ne indicaţi şi nouă sursa, de unde aţi auzit aşa ceva. Nu e nici cel mai mic adevăr în aşa ceva”, a declarat Mihai Tudose, marţi seară, la Antena 3, potrivit News.ro.

Întrebat, de asemenea, dacă a existat o discuţie în care Cîrstoriu şi-a arătat nemulţumirea privind modul în care cele două partide îi susţin campania electorală, Tudose a negat din nou.

„Nu, nici aşa ceva. Am fost la toate întâlnirile cu conducerea. Domnul Cîrstoiu pare că e foarte mulţumit de ceea ce i se întâmplă din punct de vedere a celor două partide. Aţi văzut şi punctul de vedere al PSD şi al PNL (...) Deja creşte 2-3 procente pe săptămână. Lumea a aşteptat, a înţeles ce fac cele două partide. Intenţia de vot la Bucureşti, însumat pentru cele două partide depăşea 55 la sută. Acum nu se întâmplă altceva decât acest transfer de la cele două partide către acest cabinet independent. Este adevărat că pesediştii au vrut un candidat PSD, iar peneliştii un candidat PNL, dar acum au înţeles că avem un candidat independent susţinut de cele două partide, care nu e nici PNL, nici PSD, dar este o soluţie bună pentru Bucureşti”, a mai spus Tudose.

Potrivit lui Tudose şi la nivelul celor două partide, după ce a existat o nemulţumire, membrii au înţeles strategia.

„Când am venit cu acest candidat comun a intervenit acea supărare sau frustrare şi în rândul PSD şi în rândul PNL. Apoi au înţeles că aceasta este soluţia, au început să se calmeze lucrurile şi acum asistăm la acest transfer de la partide, către candidatul independent”, a adăugat Tudose.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri