DigiFM trimite 100 de ascultători o săptămână, în vacanță, în Turcia

Data actualizării: Data publicării:
DigiFM- CERE-O IN CALATORIE v4 crop

Atenție mare! Urmează o săptămână pe repede înainte la DigiFM. Se caută 100 de ascultători, care să plece urgent în Turcia într-o super vacanță de o săptămână!

Nimic complicat. Tot ce au de făcut ascultătorii este să se înscrie și să propună cui vor ei să plece vineri în călătorie cu ei. Să îi convingă, să le facă o CERERE ÎN CĂLĂTORIE!

Singura condiție este ca amândoi să plece chiar vinerea din săptămâna în care au câștigat. De azi pe vineri.

Participanții pot lua pe cine doresc ei în săptămâna lor de 4 și 5 stele în frumoasa Turcie! Ne pot da numărul de telefon al vecinului, al soției, al mamei, al vărului, al cui vor ei. Noi îl contactăm și îi băgăm pe amândoi în direct la DigiFM. Astfel, în fața întregii țări, norocosul trebuie să facă o Cerere în Călătorie. Dacă cel sunat zice “da”, pleacă amândoi în Antalya!

Primele vacanțe deja s-au jucat în dimineața acesta, la matinalul DigiFM cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea! Ascultătorii au dat SMS la numărul de telefon 0774.600.600 cu numărul de telefon al persoanei alături de care vor să meargă în vacanță. Apoi, cei selectați au intrat în direct și au convins, sau nu, companionul de vacanțe să meargă o săptămână în Antalya, începând de vineri.

Unul dintre ascultători chiar s-a rugat de soție să răspundă la telefon pentru că va fi sunată pentru o surpriză. Apoi Călin Pop și Mihaela Alina Pop au intrat în direct, deși ea a închis telefonul de două ori crezând că este o farsă! Da, este greu de crezut că DigiFM trimite 100 de ascultători în vacanță în Turcia! Dar este adevărat! Iar, în aceste momente, Călin Pop și Mihaela Alina Pop își fac bagajele pentru că vineri decolează spre Antalya!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri