EARLY BOOKING. Vacanțe de 300 de euro pe săptămână la hotel de lux în Antalia

Data publicării:
17 2011concediu-33935

Este pentru prima dată când ofertele reduse pentru vacanţele de vară de anul viitor sunt scoase la vânzare înainte de Revelion şi se vând o dată cu pachetele de sărbători.

Aproximativ 20% dintre vacanţe sunt rezervate din timp. Mai mult, agenţiile de turism oferă posibilitatea plăţii în rate. Astfel, pentru început, un client trebuie să plătească un avans de 15 - 20%, urmând ca restul de bani să-i achite în rate până la data la care pleacă în vacanţă.

„Înscrierile timpurii au intrat în România acum cinci ani de zile. Se vindeau, de obicei, începând cu 1 febriarie, în februarie şi martie. Reducerea era de până la 30%, iar acum le-am mutat chiar mai devreme”, a declarat Adrian Voican, director general Bibi Touring.

În topul preferinţelor rămân Grecia, Spania şi Bulgaria

„Cine îşi achiziţionează acum un pachet pentru a doua jumătate a lunii aprilie la Olympic Beach în Grecia pentru o vilă de 3 stele pe individual plăteşte 49 de euro pentru șapte nopţi de cazare”, a spusMarius Berca, director de marketing la Christian Tour.

Potrivit managerului Paralela 45, Ondina Dobriban, Turcia oferă în continuare cele mai mari reduceri. Una dintre cele mai solicitate destinații rămâne zona Antalia. Aici vorbim despre reduceri destul de mari oferite de hotelieri 25, 30, 35%.

Există hoteluri pe Antalia, spre exemplu, pentru care la un 5 stele, standard, nu de lux, putem să-l vindem la preţ de circa 300 de euro pe săptămână cu tot cu zbor, ceea ce este un preţ foarte bun având în vedere faptul că toate hotelurile de pe Turcia au sistemul de masă all inclusive”, spune Ondina Dobriban.

Şi segmentul de lux beneficiază de oferte de tipul early booking

În general, clienţii nu sunt interesaţi de reduceri, ci de facilităţi, de la transportul cu limuzina, spre exemplu, sau locul şi confortul de care beneficiază în avion.

„Am avut solicitări pe Burj al Arab, vacanţe de 8.000 de euro, pentru Republica Dominicană, la hotel de 5 stele all inclusive, în jur de 4 - 5.000 de euro, bineînţeles depinde foarte mult ce servicii, ce tip de cameră îşi aleg”, adaugă Lucia Urlan, reprezentant Pegas Holidays.

Mykonos, Sardinia sau Coasta de Azur sunt destinaţiile intrate recent pe segmentul early booking. O vacanţă achiziţionată din timp, mai spun specialiştii, aisgură şi clienţii că vor găsi exact ce caută: preţuri mai bune, zboruri şi camere disponibile pe datele la care doresc să plece în concediu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri