Fanii lui Taylor Swift vin în valuri să o vadă pe cântăreață în Europa 

Data actualizării: Data publicării:
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Profimedia

Fanii cântăreței Taylor Swift vin în valuri să o vadă pe artistă în Europa. Potrivit companiei spaniole de rezervări online eDreams ODIGEO, au fost înregistrate cereri masive de călătorii cu avionul în Europa, pentru a urmări concertele ce vor fi susţinute de idolul lor în cadrul turneului „Eras” între lunile mai şi august, informează Reuters, potrivit Agerpres. 

Cererile de zboruri spre Stockholm în jurul perioadei 17-19 mai, când vedeta americană va concerta în capitala Suediei, au crescut de şase ori în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a precizat eDreams, în timp ce cererile de zboruri spre Varşovia, Edinburgh, Liverpool şi Paris în preajma concertelor lui Taylor Swift au crescut cu 339%, 176%, respectiv 108%.

eDreams ODIGEO, o companie cu sediul la Barcelona, a precizat că cererile pentru zboruri transatlantice au înregistrat cea mai mare creştere, sugerând astfel un interes puternic al fanilor americani pentru concertele pe care vedeta pop le va susţine în Europa.

Pe lângă cele cinci destinaţii de top mai sus enumerate, creşteri notabile ale cererilor de călătorie au fost observate şi către Zurich, Lyon, Milano, Amsterdam, Viena şi Madrid, unde Taylor Swift va susţine de asemenea concerte în cadrul turneului ei mondial.

Acest tipar turistic neobişnuit reflectă influenţa cântăreţei Taylor Swift pe scena muzicală şi impactul ei economic substanţial, un fenomen care a fost deja observat şi măsurat în Statele Unite.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri