Cate Blanchett a descoperit în izolare cât de greu este să fii profesor: „Au nevoie de o mărire de salariu!”

Data actualizării: Data publicării:
2012 Helpmann Awards
Cate Blanchett cu cel de-al doilea fiu al său, Roman, în 2012 Foto: Guliver/Getty Images

Perioada îndelungată de izolare îi face pe mulți părinți să aprecieze și mai rolul rolul profesorilor. Nu-i deloc ușor să ai grijă de copii întreaga zi, cu atât mai mult să faci lecțiile cu ei. A recunoscut-o și actrița Cate Blanchett, într-un interviu acordat postului ABC.

„Mă simt binecuvântată că sunt aici, alături de întreaga familie, suntem sănătoşi, ne simţim bine aici, la ţară.

De dimineaţă le-am spus copiilor mei că voi avea un interviu, iar băiatului de 15 ani i-am zis că trebuie să aibă grijă de sora lui. I-am spus să-i transmită și fratelui său că trebuie să citească azi, iar când m-am dus sus să-mi dau cu puţin ruj, își ameninţa fratele cu un pistol de jucărie, obligându-l să citească. Aşa că în casa mea cititul se practică sub ameninţarea armei.

Credeam că sunt o fiinţă răbdătoare, dar profesoară nu sunt.

Am un respect enorm pentru profesori, cred că toţi ar trebui să avem. Cred că ar trebui să înţelegem cu toţii că profesorii au nevoie de o mărire de salariu”, a mărturisit Cate Blanchett.

Actrița australiană Cate Blanchett este căsătorită cu dramaturgul și scenaristul Andrew Upton din 1997. Au patru copii: trei băieți și o fată.

Cate Blanchett este câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și un premiu pentru interpretare feminină la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Între 1998 și 2010 Cate Blanchett a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri