Pisicile au înlocuit reclamele, la metrou, în Londra

Data actualizării: Data publicării:
cat1

Toate reclamele dintr-o stație de metrou din Londra au dispărut, pentru a fiu înlocuite cu poze cu pisici. Totul face parte dintr-o campanie finanțată de cetățenii englezi, potrivit CNN.

The Citizens Advertising Takeover Service replaced 68 adverts in Clapham Common tube station with pictures of cats. Organisers say they hope the pictures will help people think differently about the world around them. Credit: CatsnotAds.org

FOTO: adweek.com

Cu ajutorul unei campanii crowdfunding, proiectul inițial de organizația Glimpse a putut fi transformat în realitate. Campania #CatsNotAds, care a început luni, a strâns peste 20.000 de lire pentru ca să cumpere toate cele 68 de reclame de la stația Clapham, din Londra, și să fie înlocuite cu poze cu pisici.

Scopul acestei campanii este să trasmită o stare mai bună trecătorilor și să atragă atenția asupra lucrurilor care sunt cu adevărat valoroase în viață, lucruri care nu se găsesc în magazine.

Organizațiile care se ocupă cu salvarea animalelor speră, de asemenea, ca această campanie să încurajeze lumea să adopte pisici.

cats

FOTO: adweek.com

 

cat1

FOTO: CNN

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri