Cursurile vor fi suspendate şi miercuri în şcoli din judeţele Brăila, Iaşi şi Neamţ. Anunțul Ministerului Educației

Data actualizării: Data publicării:
drum inchis din cauza zapezii
Drumuri închise în mai multe județe unde este viscol și ninge abundent. FOTO: INQUAM PHOTOS - Casian Mitu

Ministerul Educaţiei anunţă, marţi seară, că orele rămân suspendate şi miercuri în câteva şcoli din judeţele Brăila, Iaşi şi Neamţ, din cauza zăpezii și a viscolului puternic.

”Ministerul Educaţiei a organizat astăzi o videoconferinţă la care au participat Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, Secretarul de Stat Ionel Florian Lixandru şi inspectorii şcolari generali, în contextul în care, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendată activitatea cu prezenţă fizică în unităţi de învăţământ din mai multe judeţe”, a transmis, marţi seară, Ministerul Educaţiei, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că, începând de miercuri, se vor relua cursurile cu prezenţă fizică în majoritatea şcolilor în care activitatea a fost suspendată.

”Măsura suspendării activităţii cu prezenţă fizică se menţine şi mâine, 10 ianuarie, în şcoli din următoarele judeţe:

• Brăila: o unitate de învăţământ (structură), în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii

• Iaşi: 8 unităţi de învăţământ, în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii

• Neamţ: 2 unităţi de învăţământ, în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii”, a mai transmis ministerul.

Instituţia a precizat că recuperarea activităţii didactice pentru ziua de 9 ianuarie se va desfăşura în cadrul unui program stabilit la nivelul consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri