Crimă filmată de camerele de supraveghere pe un drum de lângă Oradea. O femeie și-a ucis fratele după ce l-a strangulat cu o funie

Data actualizării: Data publicării:
imagini de pe camere de supraveghere cu o crima din bihor
O crimă comisă pe marginea unui drum din județul Bihor a fost surprinsă de camerele de supraveghere. O femeie și-a strangulat fratele și l-a abandonat în câmp. FOTO: Captură Digi24

O crimă comisă pe marginea unui drum din județul Bihor a fost surprinsă de camerele de supraveghere. O femeie și-a strangulat fratele și l-a abandonat în câmp. 

ACTUALIZARE 10.00 Femeia care și-a strangulat fratele și l-a abandonat în câmp a fost arestată preventiv. 

VIDEO Atenție, imagini cu impact emoțional

Crima s-a petrecut joi seară, la marginea drumului de legătură dintre Oradea și comunca Sântandrei, aflată în zona limitrofă a orașului.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini sunt surprinși bărbatul de 42 de ani și sora lui în timp ce se plimbau pe marginea șoselei. La un moment dat, femeia l-a îmbrăncit și l-a scos în afara drumului, apoi l-a strâns de gât pe cu funie.

Bărbatul era în stare avansată de ebrietate și nu a opus rezistență. A căzut la pământ, iar a doua zi dimineață un localnic l-a găsit mort și a alertat poliția.

Femeia a fost ridicată de anchetatori de la serviciu, și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum și-a omorât fratele. Nu se știe momentan de ce a făcut-o. Din primele informații, ar fi fost un conflict spontan.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile și riscă până la 25 de ani de închisoare. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri