Exclusiv Hopincă, despre protestul organizat de Șoșoacă în București: „Oamenii au fost foarte înțelepți și nu au căzut într-o capcană politică”

Data actualizării: Data publicării:
rares hopinca la protestele de langa bucuresti
Rareș Hopincă spune că s-a făcut o nouă solicitare prin care se notifică două capete tractor de Giurgiu care vor participa luni la protest. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a declarat duminică seară, la emisiunea Briefing, de la Digi24, referitor la protestul organizat de Diana Șoșoacă pentru transportatori și fermieri în București, că s-a făcut o nouă solicitare prin care se notifică două capete tractor de Giurgiu care vor participa luni la protest. El a mai adăugat că faptul că au participat atât de puține persoane la protest arată că oamenii au fost foarte înțelepți și că nu au căzut într-o capcană politică.

„Sunt unii oameni care protestează pe bună dreptate, pentru că au o serie de necesități și așteaptă o rezolvare. Au fost foarte înțelepți și nu au căzut într-o capcană politică și ne arată că toate autoritățile trebuie să se aplece în continuare asupra acestei probleme până vom putea găsi soluțiile rezonabile”, a explicat Rareș Hopincă.

Rareș Hopincă spune că s-a făcut o nouă solicitare prin care se notifică două capete tractor de Giurgiu care vor participa la protest

Prefectul a mai adăugat că mai sunt încă două zile pe acea autorizație inițială și că duminică seară li s-a transmis că s-a făcut o nouă solicitare, prin care se notifică două capete tractor de Giurgiu care vor participa luni, la protest.

„Mai sunt încă două zile pe acea autorizație inițială. În această seară ni s-a transmis că s-a făcut o nouă solicitare prin care se notifică două capete tractor de Giurgiu, care vor participa mâine la protest. Vor fi în total trei, tot în Piața Constituției. Jandarmeria va accepta această solicitare, însă în aceleași condiții de afluire către Piata Constituției, între șase și șapte, pe același traseu, respectiv Șos. Alexandriei - Calea Rahovei - 13 Septembrie - Piața Constituției”, a mai spus Hopincă.

De asemenea, prefectul Capitalei a explicat că este vorba despre același miting, cel aprobat de primarul general, la solicitarea avocatului partidului S.O.S. România, la care ar fi trebuit să participe 5.000 de oameni și 200 de autovehicule.

„E același protest. Cine vrea să se alăture protestului o poate face, e liber s-o facă, cine are de protestat alături de doamna Șoșoacă. E legal, nu îi va împiedica nimeni”, a conchis Rareș Hopincă la Digi24.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri