O șoferiță cu numere de înmatriculare false a fost târâtă pe jos și lovită de polițiști. Este anchetă la IPJ Dâmbovița

Data publicării:
Screenshot 2024-02-12 134203
Foto: captură video

Anchetă internă la IPJ Dâmbovița după ce o șoferiță a fost imobilizată în trafic. Femeia a fost scoasă din mașină, târâtă pe jos și lovită cu piciorul. Totul s-a întâmplat după ce a fost oprită pentru un control, iar polițiștii au constat că numerele de înmatriculare erau luate de la o altă mașină. Șoferița a devenit agresivă în mometul în care agenții au cerut explicații.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: Șoferița de 35 de ani a fost oprită într-o localitate din județul Dâmbovița pentru un simplu control. Atunci, agenții au aflat că femeia circula cu numere de înmatriculare false, i-au cerut explicații, însă femeia a devenit recalcitrantă. Atunci, cei doi agenți de poliție împreună cu un alt bărbat îmbrăcat în civil au scos-o din mașină și au imobilizat-o. În imaginile publicate pe o rețea socială se vede cum șoferița este târâtă iar unul dintre agenții de poliție o lovește cu piciorul.

În acest caz a fost deschisă și o anchetă internă la IPJ Dâmbovița. Se fac verificări pentru a vedea dacă polițiștii au acționat așa cum trebuie. De asemenea, și șoferița s-a ales cu dosar penal, deoarece a circulat cu numere de înmatriculare false.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri