Suspecții în cazul crimei din Padina au fost arestați preventiv. Au încercat să-i convingă pe judecători că a fost legitimă apărare

Data actualizării: Data publicării:
Unul dintre suspecții în crima de la Padina este adus la tribunal.
Unul dintre suspecții în crima de la Padina, la tribunal. Foto: Digi24

Cei trei suspecți în cazul crimei de la hotelul de lux din Padina, plin de vedete, au fost arestați preventiv. Ei au încercat să îi convingă pe judecători că l-au înjunghiat pe bărbatul care le-a căzut victimă în legitimă apărare.

-A fost legitimă apărare

-Cum legitimă apărare?

Principalii suspecți pentru crima din Padina au ajuns la tribunal înconjurați de o armată de mascați. Cel care ar fi dat lovitura care l-a ucis pe bărbat este Marian Laurențiu, zis și Solomon.

Alături de el la petrecerea din Padina se aflau și Luis Fabian și un alt apropiat, Armando Fabian.

Surse din anchetă spun că cei 3 suspecți fac parte dintr-un clan interlop din București. Este vorba despre clanul Fabian. Ei ar mai fi fost vizați și de alte anchete, pentru trafic de droguri, proxenetism și cămătărie.

Reporter: Despre ei ce puteți să ne spuneți?

Ionuț Mateescu, avocat: Nu sunt persooane cu antecedente penale, sunt integrați social, au familie, au surse legale de existență, cel puțin acest lucru caracterizează inculpații.Beneficiază de prezumpția de nevinovăție.

Victima petrecea alături de familie la hotelul din Padina. Bărbatul de 41 de ani era patronul unei firme de pază. Întregul scandal a izbucnit după ce suspecții au făcut comentarii deplasate la adresa soției victimei, iar acesta ar fi sărit la bătaie. În plus, înainte de atacul sângeros, cei trei interlopi au petrecut la aceeași masă cu artistul Alex Velea, motiv pentru care artistul a fost audiat, spun surse din anchetă.

Din datele de până acum, cei patru s-au luat la ceartă, iar victima a încercat să scape de ei și a fugit în parcare. Acolo, bărbatul a fost înjunghiat. Suspecții au fugit cu mașina spre București, acolo unde aveau de gând să se ascundă. Polițiștii au pornit pe urmele lor și i-au găsit la 20 de km distanță, în apropiere de Sinaia. Anchetatorii au găsit în mașina suspecților un pistol neletal, care a fost confiscat.

După reținere, doi dintre suspecți au fost duși la spital. Au nevoie de îngrijri medicale după ce s-au rănit în timpul altercației.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri