Un bărbat din Teleorman a murit după ce a încercat să fugă de polițiști și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton

Data publicării:
masina de politie
Într-o intersecţie, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, vehiculul intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton. FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 50 de ani din Roşiorii de Vede, care a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor, fugind de aceştia, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a intrat cu vehiculul într-un stâlp, transmite News.ro.

„În ziua de 10 aprilie a.c., în jurul orei 02:20, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Dunării, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, echipajul procedând la urmărire autovehiculului, autospeciala de poliţie având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune”, a transmis, miercuri, IPJ Teleorman.

Sursa citată a precizat că, într-o intersecţie, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, vehiculul intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Roşiori de Vede. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai transmis sursa citată.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri