Una dintre cele două fetiţe care au fost spălate pe cap cu o substanţă toxică a murit

Data actualizării: Data publicării:
copil cu perfuzie in mana, pe patul de spital
Una dintre cele două fetiţe care au fost spălate pe cap cu o substanţă toxică a murit. Foto: Profimedia

Una dintre cele două fetiţe din comuna ieşeană Lungani care au fost spălate pe cap cu o substanţă toxică a murit, miercuri, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, unde fusese adusă în stare critică.

Fetiţa a fost internată în urmă cu o lună la Spitalul de Copii din Iaşi, după ce a fost spălată pe cap cu o substanţă folosită la deparazitarea animalelor.

Fetiţa a ajuns în stare critică la spital, medicii fiind rezervaţi încă din momentul internării asupra şanselor de supravieţuire. Ea a intrat ulterior în moarte cerebrală, iar miercuri a murit, au afirmat reprezentanţii Spitalului „Sfânta Maria”.

Medicii de la spitalul ieşean fac apel la părinţi să fie atenţi la soluţiile de spălare pentru copii şi să nu utilizeze substanţe folosite pentru deparazitarea animalelor, pentru că acestea sunt toxice, potrivit News.ro.

Două fetiţe din comuna ieşeană Lungani, de trei ani, respectiv patru ani, s-au intoxicat cu o substanţă toxică în urmă cu o lună, după ce au fost spălate pe cap. Una dintre ele a intrat în comă, iar cealaltă a fost resuscitată de către medici.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri