Video Ciolacu l-a pupat și l-a îmbrățișat pe "nea Petrică" pe holurile Parlamentului

Data actualizării: Data publicării:
perte daea si marcel ciolacu
Ciolacu l-a pupat și l-a îmbrățișat pe "nea Petrică" pe holurile Parlamentului. FOTO: Captura Digi24

Marcel Ciolacu și-a luat la revedere și l-a îmbrățișat pe holurile Parlamentului pe Petre Daea, înainte de ședința de învestire a Guvernului.

Petre Daea a pierdut funcția de ministru, în locul lui fiind propus Florin Barbu, care ieri a primit aviz în comisiile de specialitate.

Florin Barbu, noul ministru propus pentru Agricultură, este un personaj cu o notorietate care tinde spre zero. El a fost nominalizat pentru a face parte din guvernul Ciolacu la propunerea grupării din PSD conduse de pe Paul Stănescu, secretar general al partidului.

Barbu îi succede în funcție lui Petre Daea, un personaj popular, care a căzut în dizgrația liderilor PSD - spun surse din partid - după scandalul fondurilor de la Bruxelles pentru agricultură, în condițiile în care Bulgaria a reușit să obțină mai multe fonduri decât România.  

În urmă cu trei luni, Ciolacu evitase să spună dacă Petre Daea va fi schimbat de la șefia Ministerului Agriculturii. „Cred că nu încălzește pe nimeni dacă Daea e vinovatul sau nu. Când se face rotația, vom vedea dacă Daea e vinovat sau nu. Până atunci, dacă nu se fac schimbări majore guvernamentale, să lăsăm miniștrii și ministerele să funcționeze”, spunea Marcel Ciolacu.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri