Marcel Ciolacu spune că nu știe ce datorii are partidul. „PSD le va plăti”

Data actualizării: Data publicării:
ilustratie psd
Foto: Inquam Photos

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu știe la ce sumă se ridică datoriile partidului. El susține însă că situația este „foarte bună” și că partidul își va plăti toate datoriile.

„Trezorierul partidului este un expert contabil și nu este nevoie de un audit financiar. Situația partidului este foarte bună. Cuatumul îl veți vedea și dumneavoastră în momentul în care documentele se depun la Autoritatea Electorală Permanentă pentru recuperarea banilor. PSD își va plăti toate datoriile. Nu este o sumă ascunsă. Această sumă va fi depusă la AEP pentru a închide formalitățile. Nu vreau să vă mint, fiindcă nu știu această sumă și nu o am scrisă pe hârtie”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD are datorii de 15 milioane de euro.

Întrebat cum își vor plăti social democrații datoriile, președintele interimar PSD a spus: „Prin cotizații. Nu sunt niște datorii fantastice de neacoperit de către PSD”.

În Comitetul Executiv de miercuri au fost discuții despre datorii ale PSD în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, au declarat surse politice, citate de Mediafax. Suma acumulată din luna iulie încoace include și cheltuieli făcute în campania pentru prezidențiale.

Editare web:M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri