Exclusiv Piedone îi răspunde lui Cîrstoiu: „Despre sterilete poate să vorbească oricine. Nu-și văd bârna din ochi, fiind timizi de paiul meu”

Data publicării:
cristian popescu piedone
Piedone spune, despre contracandidații săi, că „ei nu văd bârna din ochii lor, fiind timizi de paiul din ochiul lui”. FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul Sectorului 5 și candidat la Primăria Capitalei din partea PUSL, Cristian Popescu Piedone, a reacționat duminică, la emisiunea „Briefing”, de la Digi24, după declarațiile candidatului comun PNL-PSD, Cătălin Cîrstoiu, care a spus despre acesta că „e singurul primar care nu i-a răspuns niciodată la telefon” și că „este mai șarmant decât el”. Piedone a declarat că „despre sterilete poate să vorbească oricine” și că cetățenii îi vor amenda la urna de vot.

Managerul Spitalului Universitar Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, a vorbit la Prima TV, despre contracandidaţii săi. Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent, dar „un primar de nota 4”. În privinţa lui Cristian Popescu Piedone, medicul spune că acesta e singurul primar care nu i-a răspuns niciodată la telefon. 

El spune că Primăria Sectorului 5 nu a oferit niciun fel de ajutor Spitalului Universitar atunci când preşedintele Comisiei Europene şi o delegaţie de la Bruxelles a vizitat spitalul, ajutorul venind din partea primarului sectorului 6.

„Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune Cîrstoiu.

De asemenea, Cîrstoiu a mai spus că Piedone va fi un foarte bun primar doar la sector.

„Sunt absolut sigur că domnul Popescu va fi un foarte bun primar de sector. E harnic, știe ce să facă în sector, el poate fi un bun primar de sector. Dar atât,” a declarat Cîrstoiu, luni, la Digi24.

„Despre sterilete poate să vorbească oricine, ca să vorbesc în termeni medico-legali. Eu las să ne amendeze fiecare la urna de vot”, a reacționat Cristian Popescu Piedone duminică seară, la Digi24.

Piedone spune, despre contracandidații săi, că „ei nu văd bârna din ochii lor, fiind timizi de paiul din ochiul lui”.

„De, fapt, ei ce văd? Bârna din ochii lor sau paiul din ochiul meu? Nu-și văd bârna din ochii lor, fiind timizi de paiul meu. Nu-i problemă. Lasă-i să vorbească, mulțumesc lui Dumnezeu. Trageți fraților în Piedone, jigniți-l pe Piedone, înjurați-l pe Piedone. Nu-i problemă, nu mă jignesc pe mine, nu au treabă cu mine, îmi jignesc acei oameni lângă care am stat 30 de ani și lucrul acesta se va vedea cu subiect și predicat la vot”, a mai spus primarul Sectorului 5.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri