Stroe îl atacă pe Geoană: De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om. Puţină modestie nu strică

Data publicării:
Inquam Photos /
Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL. Inquam Photos / Ilona Andrei

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, l-a atacat luni pe secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a spus că a obținut această funcție „pe persoană fizică”, relatează News.ro.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană că a ajuns „pe persoană fizică” secretar general adjunct NATO.

„Puţină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări, preşedinte al Senatului, senator ales. (..) Nu poţi spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituţionalul românesc, chiar sub jurământ, că nu ai beneficiat de pe urma susţinerii statului care te-a promovat, te-a format şi ţi-a dat posibilitatea unei evoluţii publice, chiar internaţionale, remarcabile. Ar trebui să existe modestie când vorbeşti”, a spus Stroe.

„Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oameni în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”, a completat el.

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a spus că această poziţie a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice. El a mai adăugat că după ce va termina jobul de la NATO se va hotărî dacă va candida sau nu la președinție.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri