Sam Smith și Robbie Williams concertează în Piața Constituției, iar biletele au fost puse în vânzare

Data actualizării: Data publicării:
Sam Smith
Sam Smith va cânta în luna iunie la București. Foto: Profimedia Images

Celebrul Robbie Williams și Sam Smith, unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, vin în Romania, la festivalului Summer in the City. Cei doi vor concerta pe 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București. Sam Smith, unul dintre cele mai de succes staruri pop ale momentului, vine pentru prima oară în România, iar Robbie Williams, pentru a treia oară. Biletele, disponibile de vineri, de la ora 14,00.

Organizatorii se așteaptă la o prezență de peste 150,000 de oameni în cele două zile de festival.

"Summer in the City prezintă Robbie Williams şi Sam Smith la Bucureşti! Pe 3 şi 4 iunie, în celebra Piaţă a Constituţiei din Bucureşti, pionierul turneelor mondiale, Marcel Avram, vă invită la cel mai mare festival din Bucureşti: Summer in the City! Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams şi Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts şi mulţi alţii care vor fi anunţaţi în curând", informează organizatorii, într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

Abonamentele de două zile sunt disponibile de vineri, de la ora 14,00, pe summercity.ro şi iaBilet.ro cu preţuri early bird pentru o perioadă limitată. Nu vor exista bilete pentru o zi.

Robbie Williams revine la Bucureşti după show-ul sold out din aceeaşi din 2015, hituri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You", precum şi multe altele urmând să fie cântate din nou în Piaţa Constituţiei într-un concert "full length".

Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la Bucureşti, pe scena din Piaţa Constituţiei urmând să răsune " I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger".

Robbie deţine şi Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că şase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu şapte single-uri numărul 1 în Marea Britanie şi 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards şi trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artişti ai momentului, dar şi din istorie.

Unul dintre cei mai mari artişti britanici ai tuturor timpurilor, cu un Oscar şi patru premii Grammy, Sam Smith a primit un American Music Award şi un Glob de Aur. Cea mai recentă colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa "Unholy" i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite, piesa urmând să fie prezentă pe următorul său album, "Gloria", care va fi lansat în 2023.

"Summer in the City" este un festival prezentat de Marcel Avram în colaborare cu D&D, East European Production şi Concerts East.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri